Cherchez à belgie?

 
belgie
Home Belgium.be.
Contactinfo en sites. Informatie en diensten van de overheid. Fietsers en voetgangers. Biodiversiteit en natuur. Bouwen en verbouwen. Kopen en verkopen. Huren en verhuren. Handel en consumptie. Verlof en loopbaanonderbrekingen. Pensioen en einde loopbaan. Ken ons land. Your Europehelpt EU-burgers met informatie over hun rechten en plichten, met het vinden van de toepasselijke administratieve procedures en die volledig te doorlopen. Beslissingen van de ministerraad van 19 november 2021. Overlegcomité: voortaan brede mondmaskerplicht en verplicht telewerk. Beslissingen van de ministerraad van 10 november 2021. Beslissingen van de ministerraad van 29 oktober 2021. Overgang naar het winteruur op zondag 31 oktober 2021. My e-Box - nieuwe phishing e-mails in omloop. Overlegcomité: mondmaskerplicht, Covid Safe Ticket en telewerk in strijd tegen herfstgolf. Online vriendschap: oprecht of toch niet? Beslissingen van het Overlegcomité van 17 november2021. Klik hier voor alle info. Uw rechten als koper in de EU. Samenstelling van de federale regering. eID, de elektronische identiteitskaart. Top online diensten. Zich registreren - Token aanvragen. Niet gevonden wat u zocht? Over deze website. Voorwaarden voor het hergebruik. Copyright 2021 Belgische Federale Overheidsdiensten. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Over België Belgium.be.
Current Page: Over Belgie. Inzicht in de federale staat. België in een notendop. België op het eerste gezicht. De brochure stelt België voor als land met een uitzonderlijk erfgoed, maar ook met designers, kustenaars, wetenschappers en sportlui die meetellen op wereldvlak en dat alles geïllustreerd met mooie beelden.
België als onafhankelijke staat 1830 tot vandaag Belgium.be.
België heeft een grote rol gespeeld bij de opbouw van de Belgisch-Luxemburgse Economische Unie, de Benelux en de Europese Unie. Als lid van de Verenigde Naties en in dienst van de wereldvrede neemt België met zijn troepen geregeld deel aan internationale vredesmissies of zendt het waarnemers.
België - Wikipedia.
3 dat België drie gewesten omvat: het Vlaams Gewest waarin vooral Nederlandstaligen wonen, met in bepaalde gemeenten faciliteiten voor Franstaligen, het Waals Gewest waarin vooral Franstaligen en de Duitstalige gemeenschap wonen, in bepaalde gemeenten faciliteiten voor de Nederlandstaligen en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest waarin het Nederlands en het Frans wettelijk gelijkwaardig zijn.,
België van A tot Z Wikipedia.
Gaume Gembloers Gemeenschap België Gemeenteweg Generatiepact Genocidewet Genk Gent Geografie van België Gerechten Germanen Geschiedenis van België Geuze Kim Gevaert Gewest België Gewestweg Guido Gezelle Marnix Gijsen Gillet Gouverneur België Graafschap Henegouwen Graafschap Loon Graafschap Namen Graafschap Vlaanderen Grands travaux inutiles Groen partij Raymond van het Groenewoud Grondwet De Grootste Belg Grote Markt van Brussel Grotten van Han Guldensporenslag Guust.

Contactez nous